Stvaramno inovacije

CLINT je dio G.I. HOLDING međunarodne grupe sa svoja 4 proizvodna pogona (Latisana, Rivignano i Piove di Sacco u Italiji, Biatorbagy u Mađarskoj. Osnovni fokus je na proizvodnji rashladnih uređaja za tekućinu, Paketnih Rooftop (krovnih ventilacijskih jedinica) i ventilokonvektora, sa svjetskom proizvodnom i distribucijskom mrežom. Dvadeset pet godina iskustva i snažan poduzetnički duh odlika su Grupe. To je dobitna kombinacija koja tržištu nudi visokotehnološka i potpuno fleksibilna rješenja.

CLINT-ova temeljna snaga leži u njegovoj sposobnosti da pruži  ciljane i prilagođene odgovore na vrlo specifične potrebe, a posebno za velike instalacije.


Omogućavamo svježi zrak

VBW Engineeering je dugi niz godina aktivan u području ventilacije. Proizvođač je uređaja za klimtizaciju i ventilaciju prostorija po mjeri. Tvrtka ulaže u modernost, pouzdanost, inovativne ideje, fleksibilnost proizvodnje i ekonomska rješenja. VBW proizvodi su namjenjeni poslovnim zgradama, bolnicama, sportskim objektima, bankama, proizvodnim halama, elektranama, supermarketima, rudnicima, kino kompleksima, laboratorijima, javnim i privatnim bazenima, stvarajući svuda optimalnu mikroklimu.

Godinama aktivno promičeu MARKETING, koji povezuje interese tvrtke sa situacijom u lokalnoj zajednici i umjesto tipičnih oblika kao što su jumbo plakati, baneri, TV reklame, dio marketinškog budžeta ulaže se na promociju društvenih aktivnosti donoseći svima profit.


Potpuno kontroliramo klimu

MONTAIR jedinice su dizajnirane posebno za sobe sa specifičnim visokim toplinskim opterećenjem i osiguravaju izvrsnu toplinsko-higrometrijsku razinu. Precizni klima uređaji MONTAIR, dizajnirani za rad 24/7, 365 dana u godini, sadrže komponente posebno dizajnirane za kontinuiranu upotrebu (teška opterećenja) i maksimalnu sigurnost. Materijali su među najotpornijima na tržištu, kao što su boje i paneli s termo-akustičnom i vatrootpornom izolacijom od kojih je izrađena konstrukcija jedinice.

Proizvodni pogon pomno se prati tijekom svake faze proizvodnje, do završnog testiranja jedinica, u smislu kvalitete i performansi dok opsežna međunarodna mreža servisnih centara pruža, na zahtjev, puštanje u rad na licu mjesta i potpunu pomoć pri brzom odgovoru, tijekom cijelog radnog vijeka jedinice. 


Činimo život ljepšim

VENCO dizajnira i proizvodi ventilacijske jedinice s visokoučinkovitim rekuperatorom koji omogućava iskorištavanje topline otpadnog zraka, mlazne ventilatore, aksijalne ventilatore za odsisavanje dima, ventilatore za svježi zrak, ventilatore otporne na eksploziju, ventilatore s kućištem, kanalne elektro-grijače, krovne i kuhinjske ventilatore, prigušivače buke kao i svu dodatnu opremu za ventilatore.

VENCO razvija ventilacijske jedinice i njihovu opremu na način da osiguravaju uštedu energije i doprinose održivom rastu kako u našoj zemlji tako iu našem svijetu.


Donosimo promjene

KLT KLIMA je vodeća tvrtka na Baltiku u sustavima grijanja i hlađenja. Ovdje su dostupni proizvodi i usluge vrhunskih sustava hlađenja i grijanja. Nudi cijeli asortiman standardiziranih ili prilagođenih proizvoda za sustave sa direktnom ekspanyijom namjenjene grijanju i hlađenju.  Vodeći računa o najsitnijim detaljima, naše pouzdane industrijske i komercijalne strategije osiguravaju da projekt dobije najbolje rješenje. Proizvodi su dizajnirani za stambeno, lagano komercijalno, poslovno i industrijsko okruženje,

S više od 20 godina iskustva, osposobljeni su da odgovore na najzahtjevnije zahtjeve i pronađe potrebno rješenje za svaku izazovnu situaciju.


Gradimo kompatibilnost i fleksibilnost

Sami naziv tvrtke je akronim njihove misije: BPS – Best Products Solutions. Tvrtka je koncentrirana na dvije obitelji proizvoda: jedinice za obradu zraka (parapetni, stropni, kazetni, kanalski i zdni ventilokonvektori, termo ventilacijske jedinice i kaloriferi) te generatori topline zraka (industrijski podni grijači zraka, industrijske zračne zavjese, destratifikatori, te podni i zidni plinski grijači).

Primarni cilje proizvodnog  pogona je da svi proizvodi budu pouzdani, učinkoviti, jednostavni za ugradnju, opremljeni vrlo širokim izborom dodataka koji mogu zadovoljiti sve zahtjeve klijenata.


Vjerujemo u jednostavnost

VTS groupa je proizvođač tehnički napredne opreme za HVAC industriju. Koriste inovativne tehnologije u području istraživanja dizajna, proizvodnje i logistike. Nude visoko standardizirane uređaje za klimatizaciju, ventilaciju i grijanje:  klimatizacijske jedinice, zračne zavjese, kalorifere – jedinice za grijanje i ventilokonvektorske jedinice. Kvaliteta proizvoda, cijena i rok isporuke glavni su elementi razvojne strategije tvrtke koji VTS Grupu čine cijenjenim poslovnim partnerom na globalnom HVAC tržištu.

VTS grupa je osnovana 1989. godine, sada ima podružnice u 20 zemalja diljem svijeta i više od 350 inženjera prodaje.