Kompletno rješenje ventilacije proizvođača VENCO za QUAD Business Towers na Malti

VENCO kontinuirano opskrbljuje svoje kvalitetne proizvode i usluge za izuzetne i prestižne projekte u cijelom svijetu.

Rješenje sustava mlaznih ventilatora projekta QUAD Business Towers na Malti pod jamstvom je marke VENCO.

Poslovni tornjevi QUAD smješteni su na 11.200 četvornih metara površine. Riječ je o jednom od najprestižnijih projekata, koji uključuje poslovne urede, supermarkete, restorane, dvorane za sastanke i rekreacijske prostore u središnjoj Malti.

VENCO je isporučio sustav i proizvode za ventilaciju parkirališta za projekt koji uključuje zatvoreno parkiralište s više od 1400 parkirnih mjesta.

VENCO proizvodi koji se koriste na parkiralištu su radijalni mlazni ventilatori, aksijalni ventilatori za dimovod, MCC ploče i dodaci za ventilatore. Njihovi kapaciteti, količine i mjesta na parkiralištu izračunati su prema mehaničkom projektu parkirališta koji su izradili iskusni inženjeri VENCO-a. MCC paneli na parkiralištu osiguravaju da sustav mlaznih ventilatora radi učinkovito na temelju scenarija definiranih od strane talentiranih inženjera VENCO-a. Štoviše, performanse sustava optimizirane su kroz CFD analizu koju je proveo VENCO odjel za istraživanje i razvoj.

VENCO aksijalni ventilatori za dimovod i radijalni mlazni ventilatori testirani su i odobreni na temperaturi od 300°C i 400°C tijekom 2 sata u skladu sa standardom EN 12101-3.

Također, VENCO je isporučio pravokutne kanalne ventilatore, kružne kanalne ventilatore i prigušivače prigušivača u projektu QUAD Business Towers kao dopunu ventilacijskom sustavu.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *